Celebrity v kuchyni

Petr Vágner: „Na kachnu s knedlíkem a zelím nedám dopustit.“

Petr Vágner: „Na kachnu s knedlíkem a zelím nedám dopustit.“

Celebrity v kuchyni  |  10.5.2010 |

Herec a moderátor Petr Vágner (32) se proslavil díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje záchranáře Radima. S námi ale v restauraci Botanic mluvil především o vaření. Na čem si nejraději pochutná doma a co si dává v restauraci?


Kuchař Jan Rimpler: „Na Titaniku se servírovaly ústřice i pečená kachna.“

Kuchař Jan Rimpler: „Na Titaniku se servírovaly ústřice i pečená kachna.“

Celebrity v kuchyni  |  3.5.2010 |

Luxusní večeři o jedenácti chodech si mohli dopřát hosté restaurace Noem Arch v Brně 14. dubna 2010. Šéfkuchař Jan Rimpler (35) tu letos poprvé servíroval autentické menu, které se podávalo pasažérům 1. třídy slavného Titaniku v den, kdy šla loď ke dnu.


Michal Novotný: „Všichni chtějí, abych jim uvařil zelňačku.“

Michal Novotný: „Všichni chtějí, abych jim uvařil zelňačku.“

Celebrity v kuchyni  |  26.4.2010 |

Herce Michala Novotného (31) můžeme znát ze seriálu Kriminálka Anděl nebo z filmu Brouk v hlavě. Protože má rád dobré jídlo a často o sobě prohlašuje, že je velký gurmán, vyzpovídali jsme ho. Co se na jeho stole objevuje nejčastěji?


Jan A. Duchoslav : „Miluji domácí sádlo, dnes jsem ho zrovna škvařil...“

Jan A. Duchoslav : „Miluji domácí sádlo, dnes jsem ho zrovna škvařil...“

Celebrity v kuchyni  |  19.4.2010 |

Herce Jana Antonína Duchoslava (44) jsme zastihli v benešovské restauraci Grosso, kde obědval se synem Antonínem (1). Maminka je totiž pracovně vytížená, a tak se o syna na plný úvazek stará táta. Jak je na tom slavný představitel Vikiho Cabadaje z komedie Sněženky a machři s vařením?


Zora Kepková: „V kuchyni se docela vyblbnu.“

Zora Kepková: „V kuchyni se docela vyblbnu.“

Celebrity v kuchyni  |  12.4.2010 |

Moderátorka Zorka Kepková (19) září na televizní obrazovce ve Snídani s Novou. Kdo by uvěřil, že tahle štíhlá kráska zbožňuje svíčkovou, kachnu s knedlíkem a zelím a také italské speciality? Proto nás zavedla do své oblíbené italské restaurace v centru Plzně...


Emanuel Ridi: „Při nákupu surovin na cenu nekoukám.“

Emanuel Ridi: „Při nákupu surovin na cenu nekoukám.“

Celebrity v kuchyni  |  5.4.2010 |

Kuchař Emanuel Ridi (36) pochází z italského ostrova Elba, do Česka se přestěhoval před sedmnácti lety. Brzy začal v Praze provozovat restauraci, která je proslulá jeho specialitami. Proč se rozhodl věnovat gastronomii? A jaké české jídlo má nejraději?


Jan Bendig: "Svíčková? Není problém, uvařím i guláš."

Jan Bendig: "Svíčková? Není problém, uvařím i guláš."

Celebrity v kuchyni  |  29.3.2010 |

Finalista Česko Slovenské SuperStar Jan Bendig (16) je nejen talentovaný zpěvák, ale i šikovný kuchař. I když byste to do tohoto mladého hocha neřekli, nemá problém připravit tradiční české speciality a uvařit je pro své kamarády.


Jana Bernášková: „Vařím maximálně 20 minut.“

Jana Bernášková: „Vařím maximálně 20 minut.“

Celebrity v kuchyni  |  22.3.2010 |

Herečku Janu Bernáškovou (29) proslavil seriál Ulice. Nejvíce času teď ale tráví se svou tříletou dcerou Justýnkou. Pokud jde o vaření, využívá hlavně biopotraviny. Chce, aby strava byla zdravá a šetrná k přírodě. Přesto říká: „Všeho s mírou. Jím i běžná jídla.“


Kristýna Lebedová: „Nejvíc mi chutnalo v Kolumbii.“

Kristýna Lebedová: „Nejvíc mi chutnalo v Kolumbii.“

Celebrity v kuchyni  |  15.3.2010 |

Modelka a druhá vicemiss ČR 2008 Kristýna Lebedová (21) preferuje zdravý životní styl, který je pro její práci nezbytný. Dbá na pravidelný pohyb a z jídel má ráda saláty, zeleninu a ovoce. Jakými recepty by překvapila své přátele či rodinu?


Ladislav Špaček: „Stolování, to je věda, naučím vás to.“

Ladislav Špaček: „Stolování, to je věda, naučím vás to.“

Celebrity v kuchyni  |  8.3.2010 |

Jíst se musí každý den. V pracovním shonu ale kolikrát jen zhltneme cosi po cestě na schůzku nebo u počítače. A když usedneme k jídelnímu stolu, ani pořádně nevíme, jak se správně chovat. Dnes nás to naučí přední odborník na etiketu, Ladislav Špaček (59).



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení