Kuchyni se více věnuje od té doby, co začala bydlet s přítelem Radimem. Teď pro něj a pro sebe vaří skoro každý den a nejsou to jen saláty a zelenina, jak bychom u modelky čekali.

Hanka připravuje běžnou českou kuchyni. Za úspěch považuje, že se naučila svíčkovou. Nejdřív měla pořád na telefonu maminku a babičku, které jí radily, jak postupovat. Když už svíčkovou uměla, dělala ji každý týden, dokud se jí s Radimem nepřejedli. A co nikdy nesmí chybět v její ledničce? „Určitě smetana, protože ji při vaření hodně používám. Pak máslo, sýry, zelenina. A také vajíčka, ty míváme k snídani. To je ale Radimova práce. Já ráno moc nefunguju. Maximálně můžu dojít do obchodu koupit rohlíky.“ 

 

Recept: Těstovinový salát

Připravte si: 300–350 g těstovin, čínské zelí, několik paprik různých barev, sterilovaná kukuřice, salátová okurka, Pokračovat...

Těstovinový salát se výborně hodí například ke kuřecímu masu v bramboráku.

Další recepty: Hlavní chod | Salát | PolévkaDezert | Chuťovky | Více...

 

Tip pro gurmány podle Hanky

Restaurace My Life

„Je to nová pražská restaurace, kde výborně vaří. Mají venkovní zahrádku, takže tam můžeme chodit i s naším psem.“

Tvarohový dort

„Vím, že bych sladké neměla, ale tvarohový dort nikdy neodmítnu.“

Palačinky

„Miluju klasické s marmeládou i jinou náplní.“

 

Story 24
  • To, že člověk by měl dělat, co má rád, kromě těch nezbytností, které musí, už ví i TEREZA KOSTKOVÁ…
  • MARTIN PÍSAŘÍK vyměnil dobrosrdečného lékaře Oskara za prohnaného policistu Tomáše. Těší se, že nebude tak oblíbený a neprodají mu ani rohlíky.
  • Blíží se MFF v Karlových Varech. Posbírali jsme pro vás zajímavá fakta a kuriozní historky z minulých ročníků.
  • Česká Miss World 2010 VERONIKA MACHOVÁ jako křehká lesní nymfa představuje hlavní trend letošního léta: dlouhé sukně, lehounké šifonové látky a krajky.
  • Zpěvačka OLGA LOUNOVÁ je samá modřina. Nikoli ovšem proto, že by byla nešikovná… právě naopak! Olga totiž nacvičuje show, při níž se vám bude tajit dech.

Více o celebritách čtěte na www.story.cz



Autor: Marie Skrčená | Fotografie: Michal Kántor