ČASOPIS, KTERÝ MILUJE HVĚZDY

Story o celebritách píše pravdu, snaží se jim porozumět, být empatický k jejich chybám a přešlapům. I slavní jsou přece lidé jako všichni ostatní.

Nenechte si ujít nové číslo společenského týdeníku STORY!

Ve znamení masa

Restaurace Friday‘s je nejoblíbenější podnik Vaška Noida Bárty (31) a Elišky Bučkové (23).

Zpěvák restauraci objevil v sousedství Divadla Broadway. Když s Eliškou zkoušeli muzikál Hamlet, chodili sem pravidelně na obědy. Dnes tu zase rádi večeří.

Inspirujte se receptem na krevety v těstíčku

> 400 g zmrazených krevet
> 120 g hladké mouky
> 100 ml bílého vína
> 1 vejce, sůl a citron

1. Vejce, víno, mouku a sůl vymícháme do těstíčka.

2. Krevety necháme rozmrazit, osušíme, osolíme, namočíme je do středně hustého těstíčka a hned vkládáme do rozehřátého oleje.

3. Usmažíme je po obou stranách do růžova a podáváme s dílky citronu a se smaženými bramborovými hranolky.

4. Ke krevetám se výborně hodí dresing, který připravíme z jednoho nastrouhaného jablka, šesti lžic chilli omáčky, špetky koriandru a šťávy z jedné limetky.

Více čtěte v novém Story. Právě v prodeji.



Autor: redakce