ČASOPIS, KTERÝ MILUJE HVĚZDY

O celebritách píše pravdu, snaží se jim porozumět, být empatický k jejich chybám a přešlapům. I slavní jsou přece lidé jako všichni ostatní.

V novém Story si mimo jiné přečtete o tom, jakou dobrotu si oblíbila Mahulena Bočanová, která nás pozvala do pražské restaurace, o níž tvrdí, že má bezkonkurenčně nejlepší atmosféru ve městě... Jaká to je? A co má Mahulena ráda k jídlu a pití?

Ananas na grilu

Na grilovaném ananasu s vanilkovou zmrzlinou obalenou v mandlovém griliáši si můžete pochutnat v La Casa Argentině, ale klidně si tento dezert můžete připravit sami doma.

Co potřebujeme?

  • 2 plátky ananasu po 200 g
  • hnědý cukr 40 g
  • špetku skořice
  • máslo 50 g
  • mandlový griliáš
  • vanilková zmrzlina

Postup přípravy:

1. Na pánvi rozpustíme máslo a hnědý cukr, přidáme plátky ananasu a grilujeme, až cukr zkaramelizuje.

2. Mezitím obalíme zmrzlinu v griliáši. Plátky ananasu dáme na talíř a přidáme zmrzlinu.


Více si přečtěte v novém Story, pozitivním týdeníku, který přináší hot news o skutečném životě celebrit. O jejich vztazích, problémech i životním stylu. Nové Story navíc teď nabízí mnohem víc. Zábavu, inspiraci, originální pohled na svět, pravdivé rozhovory s celebritami, které na sebe prozradí vše, protože Story je jejich přítelem. Story je prostě časopis, který miluje hvězdy. A hvězdy milují Story.



Autor: redakce