Vaše kuchyň je velmi moderní. Jak jste ji zařizovala?
„Kuchyň mi, stejně jako celý byt, zařizovala jedna interiérová firma. Já jsem řekla svou představu, kterou oni splnili. Tento typ kuchyně ale je, jak jsem později zjistila, velmi náročný na úklid, protože na nerezu je vidět každá kapka. Zatím jsme s přítelem jen dva, tak mi vyhovuje, ale pro rodinu bych určitě zvolila jinou.“

Klikněte pro větší obrázek!Co tady nejraději vaříte?
„Preferuji jednodušší jídla. Ráda dělám těstoviny, kuře plněné česnekem, rybu se zeleninou a podobně. V poslední době jsem ale začala často vařit pravou slovenskou zelňačku. Můj přítel ji totiž miluje, a tak mu ji dělám skoro každý týden. Také ráda a celkem často vyrábím domácí vaječný koňak...“

Jak ho děláte?
Je to úplně jednoduchý recept. Vymíchám 150 gramů práškového cukru se šesti žloutky, přidám podle chuti rum nebo vodku a plechovku slazeného mléka. Je to taková dobrota, že kolikrát padne láhev už za jediný den.“ (směje se)

Na složitější recepty si netroufnete?
„I když nejsem ještě úplně zkušená kuchařka, nemám problém. Klidně udělám knedlo-vepřo-zelo, nebo třeba upeču bublaninu. Ale musím přiznat, že klasická jídla vařím s maminkou nebo starší sestrou na telefonu, protože obě jsou vynikající kuchařky.“

Klikněte pro větší obrázek!Vzpomenete si na nějaký průšvih v kuchyni, kdy se vám něco totálně nepovedlo?
„Samozřejmě se mi už stalo, že jsem rozvařila těstoviny nebo brambory, občas něco připálila, ale žádnou vyloženou pohromu jsem zatím nezpůsobila. Jednou jsem ale musela jídlo skutečně vyhodit, protože jsme měli pozvanou návštěvu, já toho spoustu navařila, a oni nakonec nepřišli. Bylo mi to líto, ale sami jsme to prostě nedokázali sníst.“

Co podle vás v kuchyni nesmí chybět?
„Plná lednička. (směje se) Ne, vážně, určitě bych se neobešla bez olivového oleje, pak také hodně používám tekuté máslo na vaření a pečení a česnek. Ten musím mít za každou cenu! Pak samozřejmě nože, hrnce...“

A co myčka?
„Myčku mám, ale přiznám se, že často myji nádobí ručně. Jsem totiž hrozný pedant na čistotu, takže chci mít hned všechno uklizené. Přítel mi dokonce říká okresní hygienička...“

Klikněte pro větší obrázek!Hodně mluvíte o vašem příteli. Co takhle svatba a děti?
„Na to se mě novináři hodně ptají a já odpovídám stále stejně – náš vztah se vyvíjí, myslím, správným směrem, a tak i na tyto věci pravděpodobně časem dojde. Po dětech rozhodně toužím, já sama mám dva sourozence, a tak bych chtěla alespoň dvě. Nechceme ale nic uspěchat. Mám teď navíc docela dost práce, kterou dělám moc ráda a vážím si jí.“

Kromě moderování a modelingu jste se stala televizní reportérkou pořadu TOP Star...
„Hrozně mě to baví, protože se setkávám se zajímavými lidmi. Výhodou je, že řadu z nich znám osobně, z dřívější spolupráce nebo z večírků, takže jsou ke mně možná trochu vstřícnější než k jiným reportérům, což by pak mohlo být pro diváky zajímavé.“

Jako modelka a moderátorka musíte pořád dobře vypadat, jak si udržujete štíhlou postavu?
„Když jsem byla malá, hodně jsem sportovala. Hrála jsem tenis, dělala atletiku, takže jsem mohla sníst cokoli, a neztloustla jsem. Teď se už přece jen musím trochu hlídat. Mám na to jednoduchý recept – vynechat sladkosti a nejíst pečivo po dvanácté hodině. Ráno se normálně nasnídám, ale odpoledne už jím jen maso, ryby a zeleninu. Samozřejmě k tomu patří pohyb, a tak chodím do fitka a občas si zahraji tenis.“

Text: Dana Volná
Foto: Mojereklama.cz