Vaření a stolování

Dáma a žvýkačka

Dáma a žvýkačka

Vaření a stolování  |  7.6.2012 |

Čistí zuby, posiluje žvýkací svaly, udržuje v provozu slinné žlázy. Pro každou věc se najdou nějaká pozitiva i negativa. Někdo říká, že žvýkání je neslušné, nevkusné a podobně.


Bez bezu je nuda

Bez bezu je nuda

Vaření a stolování  |  6.6.2012 |

Je na čase přestat brát vaření vážně. Trochu nevázaného hraní s květy bezu osvěží jídla i mysl konzumentů a kuchařky.


Jak dětem zlepšit chuť k jídlu

Jak dětem zlepšit chuť k jídlu

Vaření a stolování  |  5.6.2012 |

Máte pocit, že uspokojit chuťové pohárky vašeho malého jedlíka je téměř nadlidský výkon? Tady jsou praktické rady, jak do vašeho „budulínka“ dostat alespoň pár soust...


Libeček posiluje organismus

Libeček posiluje organismus

Vaření a stolování  |  4.6.2012 |

Dnes si povíme o bylince, která voní po celeru a má chuť petrželky. Že nevíte, o čem je řeč? No přece o libečku!


Michelinské hvězdy zájezdního hostince

Michelinské hvězdy zájezdního hostince

Vaření a stolování  |  2.6.2012 |

Pojíst v restaurantu, kde vaří držitel michelinských hvězdiček, by měl mít každý na programu akcí, které je třeba za život stihnout – stejně jako třeba vylézt na pořádně vysokou horu, odpustit nějaké ústrky bližních nebo navštívit pařížský šantán.


Co se děje s jídlem při smažení a pečení

Co se děje s jídlem při smažení a pečení

Vaření a stolování  |  1.6.2012 |

Mnoho dobrých věcí patří bohužel mezi látky tělu škodlivé. Vůně grilovaného masíčka patří také mezi ně. Stejně tak je zdraví nebezpečné vyškrabování výpečků z pekáčků nebo chroupání přepálených řízků.


Milujeme maturanty

Milujeme maturanty

Vaření a stolování  |  31.5.2012 |

Abychom si hezky užili čistotu a krásu, je dobré je postavit vedle nějakého svinčíku. V kontrastu nám všechno lépe vynikne. Dopřejte s koncem roku svým ratolestem trochu stolovacího marastu. Jednou vám určitě poděkují.


Mařinka – něžná lesní květina

Mařinka – něžná lesní květina

Vaření a stolování  |  30.5.2012 |

Nenápadná lesní rostlinka s velmi nápadnou vůní. V místech s teplejším klimatem jí věnují prvomájové nápoje.


Co jíst v těhotenství?

Co jíst v těhotenství?

Vaření a stolování  |  29.5.2012 |

Těhotenství přináší různé změny, jednu byste však měla iniciovat vy, a to zlepšení jídelníčku. Co by měl váš stravovací program obnášet a proč?


Góji: vitamínová vzpruha

Góji: vitamínová vzpruha

Vaření a stolování  |  28.5.2012 |

Slyšeli jste už o zázračných plodech góji? Že ne? Tak si honem přečtěte tento článek!



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení