Vaření a stolování

Cassis, start do calanques

Cassis, start do calanques

Vaření a stolování  |  26.5.2012 |

Městečko nedaleko Marseille je jako trenažér odpočinku. Dokud se sem ovšem nezačnou valit prázdninoví návštěvníci. Pospěšte si.


Jídlo jako afrodiziakum

Jídlo jako afrodiziakum

Vaření a stolování  |  24.5.2012 |

Brzy nás čeká Svatojánská noc plná kouzel. Zdalipak víte, že o této noci mají všechny potraviny afrodiziakální účinky? Jestli nevěříte, tak to zkuste. Ale musíte na to být dva.


Šťovíku s mírou

Šťovíku s mírou

Vaření a stolování  |  23.5.2012 |

Je synonymem kyselosti, škaredého plevelu a skoro samých negativních bylinkových vlastností. Je to hlavně originální chuťový solitér, který se skoro s ničím nedá splést. Možná s podobně pojmenovaným šťavelem.


Jahodové hody pro malé mlsouny

Jahodové hody pro malé mlsouny

Vaření a stolování  |  22.5.2012 |

Zdravá letní sladkost na šest písmen? Jahody! V čem je toto ovoce jedinečné?


Brusinka – ochránkyně močových cest

Brusinka – ochránkyně močových cest

Vaření a stolování  |  21.5.2012 |

Je jen málo druhů ovoce, které se mohou pyšnit antibakteriálními účinky jako brusinka. A právě o ní si povíme v dnešním článku...


Restaurant La Daurade

Restaurant La Daurade

Vaření a stolování  |  19.5.2012 |

Tuniské pobřeží tvoří na východní straně velmi dlouhá šňůra hotelů a rezortů. Většina z nich nabízí servis all inclusive, protože to klientela tak žádá. Nevynechávejte místní restaurace, jejich menu stojí za hřích.


Vaření na síti

Vaření na síti

Vaření a stolování  |  18.5.2012 |

Na internetové stránce www.domenazakorunu.cz si můžete založit, vyrobit i provozovat vlastní web a třeba na něm začít vydělávat peníze. Bojíte se, že to nezvládnete? Přečtěte si, jak to zvládla obyčejná holka, která ráda vaří a miluje recepty.


Pikniky nás táhnou do přírody

Pikniky nás táhnou do přírody

Vaření a stolování  |  17.5.2012 |

Krásná je představa koše, z něhož čouhají stehna pečeného kuřete a láhev červené vína. Je ta představa krásná i pro matku přírodu?


Co má rád mazlíček roku?

Co má rád mazlíček roku?

Vaření a stolování  |  17.5.2012 |

Pošlete fotografie svého mazlíčka do soutěže! Co dělat, aby mu to na fotkách opravdu slušelo? Musíte ho především dobře krmit.


Česnáček lékařský je lahodnější než čekáte

Česnáček lékařský je lahodnější než čekáte

Vaření a stolování  |  16.5.2012 |

Chutná po česneku i po hořčici zároveň. Většinou jej zlostně odhazujeme na kompost, ale klidně bychom ho mohli předtím ochutnat. Budeme překvapeni.



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení