Vaření a stolování

Proč by děti měly jíst kopr?

Proč by děti měly jíst kopr?

Vaření a stolování  |  15.5.2012 |

Vypadá jako plevel, ale má zvláštní aromatickou chuť. To je také důvod, proč je používán v kuchyni. Proč byste však tuto zeleninu měli dávat do dětských jídel?


Léčivé květy jara

Léčivé květy jara

Vaření a stolování  |  14.5.2012 |

Vrchol jarní sezóny nám každoročně signalizují rozkvetlé květy lípy a bezu. Jejich chuť i vůni milují nejen včely. V dnešním článku si o nich povíme něco víc…


Kraj dýní a zamilovaných

Kraj dýní a zamilovaných

Vaření a stolování  |  12.5.2012 |

Na první pohled překvapení budící ostražitost. Na první ochutnání láska na celý život. Dýňový olej je zelený jako Štýrsko a chutná stejně báječně.


Proč se jinde nejí levou rukou?

Proč se jinde nejí levou rukou?

Vaření a stolování  |  10.5.2012 |

Jsou věci, které bereme na vědomí, aniž bychom o nich přemýšleli. Bývá to i proto, že jsou odjinud. Ale zeměkoule se nám smrskává, klidně se můžeme zajímat i o kořeny etikety, která kvete úplně někde jinde.


Všechny máty světa

Všechny máty světa

Vaření a stolování  |  9.5.2012 |

Roste snadno a skoro všude. Za minimálního úsilí z ní dostaneme nevídané požitky. Každá je dobrá. Některé jsou vynikající.


Co dětem dávat k dopolední svačině?

Co dětem dávat k dopolední svačině?

Vaření a stolování  |  8.5.2012 |

Svačina je pro děti důležitá, protože doplní jejich energii. Jaký druh pokrmů byste měli svému dítěti zabalit s sebou do školy?


Léčivé květy stromů

Léčivé květy stromů

Vaření a stolování  |  7.5.2012 |

Jarní procházky rozkvetlou přírodou jsou opravdovou relaxací. Z výletu si kromě „čisté hlavy“ můžeme také donést pár voňavých pokladů přírody. V dnešním článku máme pro vás několik skvělých tipů…


Restaurant Soave v Praze

Restaurant Soave v Praze

Vaření a stolování  |  5.5.2012 |

Italská kuchyně s kosmopolitním šmrncem v designovém interiéru staršího domu v Praze na Vinohradech. Všechno si zde zaslouží svou cenu.


Dítě zlobí u stolu

Dítě zlobí u stolu

Vaření a stolování  |  3.5.2012 |

Naši malí potomci si místa pro vyjádření své osobnosti nevybírají. Vztekají se u stolu i na pískovišti, protože je to přirozené. Je na nás zarazit tyto projevy trpělivou prací.


Mladý chmel je chmelíček

Mladý chmel je chmelíček

Vaření a stolování  |  2.5.2012 |

Jen část Evropy si může užívat krátkou sezonu exkluzivní lahůdky. Chmelíček je velmi drahý, protože vyžaduje spoustu práce. Ačkoli je to rostlina vyšlechtěná, chová se jako divoce rostoucí bylina.



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení