Vaření a stolování

Co si počít s těstovinami

Co si počít s těstovinami

Vaření a stolování  |  4.12.2012 |

Natáčení špaget na vidličku je vděčným tématem grotesek již od chvíle, kdy bratři Lumiérové dali lidstvu film. Ale na světě existují ještě další druhy těstovin. Co se týče konzumace, zdaleka nejsou tak zákeřné. Ale i tak je dobré být připraven!


Zázvor do piva, do suši i do sušenek

Zázvor do piva, do suši i do sušenek

Vaření a stolování  |  28.11.2012 |

Čerstvé oddenky nebo prášek se překvapivě hodí skoro do každého jídla a také do mnoha nápojů. A to jej většinou mlsáme jako koření a nehledíme na jeho léčivé účinky.


Damaškový ubrousek udělá divy

Damaškový ubrousek udělá divy

Vaření a stolování  |  27.11.2012 |

Jako by patřil do minulého století nebo do nejluxusnějších restaurací... Užijte si pohlazení damašku na rtech po výjimečném jídle.


Jaké nápoje dávat dětem v zimě?

Jaké nápoje dávat dětem v zimě?

Vaření a stolování  |  27.11.2012 |

Spousta dětí má problém s pitným režimem. Abyste je navnadili k většímu přísunu vláhy, musíte jim nabídnout zajímavé a chutné nápoje. Jak na to?


Recenze: Hovory s řezníkem jsou lepší než Hemingway

Recenze: Hovory s řezníkem jsou lepší než Hemingway

Vaření a stolování  |  26.11.2012 |

A je tu další kuchařka, kterou jsem vyzkoušel. Je tu další kniha do sbírky těch, které se snaží naučit lidi všechno od začátku (pokolikáté už?). Co má tahle knížka navíc? Tahle knížka je MASO.


Sladce hořký pelyněk

Sladce hořký pelyněk

Vaření a stolování  |  26.11.2012 |

Bylina ze smetišť celého světa může ozvláštnit leckteré masíčko. Její sezona již pomalu končí, takže hurá do příkopů pro poslední rostlinky.


Proč je polévka pro děti tak důležitá?

Proč je polévka pro děti tak důležitá?

Vaření a stolování  |  24.11.2012 |

Tento „starter“ hlavního jídla je dětmi často pokládán za „zbytečnou předehru“. Opak je však pravdou...


Zveme vás na nejlepší předvánoční gastroakce

Zveme vás na nejlepší předvánoční gastroakce

Vaření a stolování  |  23.11.2012 |

Do Vánoc zbývá přesně měsíc. A co to znamená pro gurmány, gurmety a vůbec fanoušky dobrého jídla a pití? Především to, že začínají fantastické akce, jako jsou adventní hody. Tak pojďte se inspirovat.


Okořeňte si milostný život!

Okořeňte si milostný život!

Vaření a stolování  |  23.11.2012 |

Láska kvete v každém věku a potěšení z milování patří k nejkrásnějším lidským požitkům. Co si takhle okořenit sexuální život pomocí bylinek? Tak s chutí do toho!


Dozrávají Pegasovy bobulky

Dozrávají Pegasovy bobulky

Vaření a stolování  |  22.11.2012 |

Mango severu, sibiřský ananas nebo jen dekorativní rostlina z neúrodných skládek. Nenáročný keřík má krásně zbarvené plody...



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení