Vaření a stolování

Pionýr podběl

Pionýr podběl

Vaření a stolování  |  5.4.2012 |

Žlutá je barva Velikonoc, jara a slunce. Na Velikonoce vezmeme za vděk i rostlinou z rumišť a úvozů, jen když nám prozáří první jarní dny. Podběl je prostě ten první, i když jeho chuť není nijak oslnivá.


Cukr dříve jako lék, dnes skoro jed

Cukr dříve jako lék, dnes skoro jed

Vaření a stolování  |  4.4.2012 |

Bílé krystalky dnes polykáme nenápadně rozpuštěné v mnoha jídlech a nápojích. Život bez nich si neumíme představit. I přesto bychom se mohli pokusit o trochu odříkání. Je známo, že škodí.


Stravuje se vaše dítě dobře?

Stravuje se vaše dítě dobře?

Vaření a stolování  |  3.4.2012 |

Říká se: „Podle sebe soudím tebe.“ Toto rčení by však v případě dospělých a dětí nemělo platit – vaši malí strávníci totiž vyžadují individuální přístup.


Jarní regenerace jater a žlučníku

Jarní regenerace jater a žlučníku

Vaření a stolování  |  2.4.2012 |

S přicházejícími jarními paprsky se dostávají na vrchol své aktivity dva velmi důležité orgány našeho těla – játra a žlučník. Proto bychom vás rádi seznámili s některými přírodními postupy, jak si tyto „čističe těla“ účinně zregenerovat.


Na kterou stranu talíře patří mobil?

Na kterou stranu talíře patří mobil?

Vaření a stolování  |  1.4.2012 |

Krásně prostřeno – na pravé straně hezky vyrovnané nože a lžíce a nalevo vidličky na předkrm a hlavní jídlo. Ale kam s mobilem?


V Bavorsku rostou vajíčka na stromech

V Bavorsku rostou vajíčka na stromech

Vaření a stolování  |  31.3.2012 |

Největší spolková země je nám z celého Německa nejpodobnější. Pivo je tu stejně úžasné jako u nás, ale ovarová kolena jako by byla větší. I další dobroty jsou tady mohutnější. Cítíme se tu skoro jako doma.


Při jídle se mluví o ničem

Při jídle se mluví o ničem

Vaření a stolování  |  29.3.2012 |

Největší hloupostí pro radostné stolování je přání dobrého chutnání bez povídání. U jídla se má mluvit, ale jsou i témata, o kterých se nemá mluvit.


Kerblík hlásí pučení

Kerblík hlásí pučení

Vaření a stolování  |  28.3.2012 |

Vypadá trochu jako libeček, koriandr nebo petržel, ale má svůj vlastní charakter. Když vyroste, k ničemu nám již není. Je třeba se na něj vrhnout, dokud je mlaďoučký a jemňoučký.


Dodavatele krabičkové diety pečlivě vybírejte

Dodavatele krabičkové diety pečlivě vybírejte

Vaření a stolování  |  28.3.2012 |

Krabičková dieta je ideálním řešením pro všechny, kteří redukují váhu, ale nemají čas o tom moc přemýšlet. Firem, které tuto službu nabízejí, tak neustále přibývá a pro zákazníky je těžší a těžší si vybrat tu správnou.


Co dělat, když nepapá?

Co dělat, když nepapá?

Vaření a stolování  |  27.3.2012 |

Jsou děti, které se v jídle šťourají, ať jim dáte cokoliv. Jak takové malé hubeňoury naučit, aby si jídlo vychutnávali a měli ho rádi?



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení