Vaření a stolování

Novinky pro uhašení žízně

Novinky pro uhašení žízně

Vaření a stolování  |  4.10.2012 |

Je podzim a měli byste dbát na to, abyste se pořádně zahřáli. A čím se pořádně zahřát v deštivých dnech? Přece něčím dobrým na pití.


Jablkové hody pro radost i pro zdraví

Jablkové hody pro radost i pro zdraví

Vaření a stolování  |  4.10.2012 |

Typickým obyvatelem českých zahrádek je jabloň, která na podzim plodí sladké dobroty. Jak je využít v kuchyni?


Andalusie, arabský kout Evropy

Andalusie, arabský kout Evropy

Vaření a stolování  |  3.10.2012 |

Flamenco, Alhambra, Sevilla, Cordoba, olivy... Zkrátka španělská Andalusie.


Jak se vyrábí šunka? Masírováním!

Jak se vyrábí šunka? Masírováním!

Vaření a stolování  |  3.10.2012 |

Relaxační, terapeutická, ajurvédská, reflexní, shiatsu, lymfatická nebo švédská či thajská. Kdo by neznal alespoň jednu z těchto oblíbených masáží. A co tak třeba masáž masová? Přesněji – masáž šunky? Žádný masér při ní „šunky“ sice nikomu nemasíruje, ale její výsledek je zaručeně účinný, a navíc chutný.


Braňte jídelní stůl před nepořádkem!

Braňte jídelní stůl před nepořádkem!

Vaření a stolování  |  2.10.2012 |

Kuchyňský stůl utváří domov. Ve většině domácností se u něj dělají ta nejdůležitější rozhodnutí. Je kolbištěm pro řešení konfliktů i tmelem rodiny. Udržujte ho proto v čistotě a rodina se bude cítit spokojeně...


Netradiční podzimní ovoce – jeřabina a mišpule

Netradiční podzimní ovoce – jeřabina a mišpule

Vaření a stolování  |  1.10.2012 |

Kolem nás je mnoho rostlin, které považujeme za obyčejný plevel, a vůbec nás nenapadne, že bychom je třeba mohli využít v kuchyni. V dnešním článku si povíme o zdravotních účincích jeřabin a mišpule.


Léčivá semínka hroznů

Léčivá semínka hroznů

Vaření a stolování  |  30.9.2012 |

Kuličky hroznů obsahují nejen vynikající a osvěžující dužninu, ale i semínka. Semínka, která nás při konzumaci hroznového vína tolik obtěžují, jsou ale přímo zázračná - mají antioxidační účinky a skvělý vliv na naši pleť.


Kmín nejen na martinskou husu

Kmín nejen na martinskou husu

Vaření a stolování  |  28.9.2012 |

V české kuchyni je ukotven po staletí. Je to tradiční koření s nejrůznějšími léčivými účinky a také aroma do kořaliček germánské části Evropy.


Recenze Focaccerie Alforno ve venskovském stylu

Recenze Focaccerie Alforno ve venskovském stylu

Vaření a stolování  |  28.9.2012 |

Rustikální interiér, kostkované ubrusy a šéf s italským přízvukem, jaký je dnes v pizzeriích v oblibě.


Jíme kytky: Pupalka slyší volání muezínů

Jíme kytky: Pupalka slyší volání muezínů

Vaření a stolování  |  27.9.2012 |

Je jako víla nebo jiná něžná pohádková bytost, která se zjevuje pouze za šera. Ochutnat ji můžeme jen přímo v přírodě, cestu domů nepřežije.



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení