Vaření a stolování

Italská kuchyně – čím nás dostala?

Italská kuchyně – čím nás dostala?

Vaření a stolování  |  12.3.2008 |

Když se řekne italská kuchyně, většina z nás si představí voňavou sýrovou, bohatě obloženou pizzu, těstoviny na sto způsobů, rajčata s mozzarelou, mořské plody a to vše zalité lehkým vínem. Jenže to není zdaleka všechno, co nás tak přitahuje!


Avokádo v české kuchyni – proč ne?

Avokádo v české kuchyni – proč ne?

Vaření a stolování  |  3.3.2008 |

Avokádo je exotický plod, který u nás nejsme zvyklí kupovat jako třeba brambory, mrkev nebo rajčata. Většina Čechů totiž přesně neví, jak avokádo v kuchyni použít. Poradíme vám, jak si touhle trochou exotiky ozvláštnit jídelníček!


Polévka – často ani nevíme, kdy kterou jíst!

Polévka – často ani nevíme, kdy kterou jíst!

Vaření a stolování  |  27.2.2008 |

Tento tekutý pokrm má zejména v chladných zimních měsících své nezastupitelné místo, a to nejen v české kuchyni. Většina z nás ale vůbec neví, kdy se jaká polévka na jídelní stůl hodí a proč je vlastně pro náš organismus tak důležitá…


Zimo, zírej! Podáváme jarní menu!

Zimo, zírej! Podáváme jarní menu!

Vaření a stolování  |  22.2.2008 |

Zdá se, že zima letos svůj boj o nadvládu prohrála celkem brzy a vlády se ujalo jaro. Tomu bychom měli přizpůsobit i naše stolování: Zabalit a schovat zapomenutou vánoční dekoraci a jarní tabuli zaplnit zelení - hezky to vypadá i voní.



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení