Jídlo je sdílení a radost. Dnes je ho všude tolik, že se nemusíte bát, že zítra nebude. Nemusíte se jím futrovat do zásoby, ale můžete si s ním pohrát. Můžete si z něj udělat most ke své milované bytosti, po němž vkráčíte skrze pusu do jejího srdce. Neošklíbejte se, aniž byste to zkusili!


Level jedna - krmení dítěte

Jistě všichni dobře znáte starobylý svatební zvyk – manželé se krmí polévkou. Tomuto rituálu se samozřejmě připisuje nejrůznější symbolika o vzájemné podpoře v průběhu manželství a tak dále. S erotikou to má většinou málo společného, protože tomu, jak nevěsta strká ženichovi lžíci s játrovým knedlíčkem do pusy, většinou přihlížejí i tetičky ze sedmého kolena, které novomanželé nikdy neviděli. Pokud něco takového provádíte v místech, kde jste sami, tak už je to jiná káva. Dejte si jen trochu pozor, abyste neustrnuli v rolích a jeden nezůstal navždy pečovatelem a druhý navždy dítětem.


Level dva – dva konce téhož sousta

Jsou jídla, která přímo vybízejí, abychom je jedli společně. Necháváme stranou pochybnou společenskou hru, při níž dva chudáci, kteří spolu opravdu nechtějí strávit více než týden rekreace, musejí závodně schroupat jedno jablko. Většinou jsou ještě nějak uměle hendikepováni, třeba šátkem přes oči, aby se publikum více rozrajcovalo. V posteli nebo u stolu si to koukejte užít. Dejte si společně jeden croissant nebo třeba banán. Pomůže vám to, abyste viděli tu nejmenší žilku v zřítelnici své drahé bytosti. Ucítíte vůni jejího dechu a uslyšíte tep jejího srdce… A bušení krve ve vlastních spáncích. Drobečky zametete pak.


Level tři – skoro pornografie

Dopřejte si něco, co nikomu neřeknete a nepřiznáte. Jen vy sami víte, jaká kouzla umí vaše milá, tedy její pusinka, třeba s mojitem. Nebo jak blahodárně na pokožku působí šlehačka. Otevřete si o Svatojánské noci okno, vpusťte dovnitř inspiraci a nechejte se unášet tajemností. Je to nejkratší noc v roce, proto je tak intenzivní. Zpěv ptáků zaplaší její krásu dříve, než budete chtít. Ta další tu bude až za rok.
 



Autor: Jana Vlková | Fotografie: www.isifa.com