Postup přípavy:

  • Do sklenice typu Collins nasypeme kostky ledu. Přidáme malého panáka ginu, stříbrné tequily, vodky a bílého rumu. Dochutíme mandlovým likérem amaretto nebo jiným mandlovým likérem. Přidáme trochu triple sec likéru (pomerančový likér). Zalijeme pomerančovým a ananasovým džusem.
  • Uzavřeme v šejkru, utěsníme a pořádně promícháme.
  • Přelijeme do sklenice, jejíž hranu ozdobíme kouskem pomeranče, ananasu a kandované třešně. Na závěr přelijeme grenadinou, která vytvoří barevný spád.

 

 

Ingredience: 

  • bílý rum 0.02 cl
  • gin 0.02 cl
  • vodka 0.02 cl
  • tequila 0.02 cl
  • amaretto
  • nebo mandlový likér 0.02 cl
  • džus pomerančový 1 dl
  • na dolití
  • ananasový džus 1 dl
  • na dolití
  • ananas
  • trojúhelník 1 plátek
  • na ozdobu
  • pomeranč 0.125 ks
  • na ozdobu
  • koktejlová třešeň

 

 

 



Autor: Prostři.cz | Fotografie: www.isifa.com