Hlavním tématem, které spojuje celé velikonoční číslo jsou HRNKOVÉ RECEPTY – tentokrát tedy bude vařit a péct pohodlně, bez váhy, jen s hrnky a lžícemi. V hrnkové variantě tu nejdete klasické velikonoční hity, jako jsou beránci, mazance nebo nádivky, ale kdo se chce pustit do experimentů, může se inspirovat netradičními masovými roládami nebo zdravými špenátovými recepty.

V únorovém čísle dále najdete:

  • rozhovor s poslední žijící hvězdou prvorepublikového filmu Zitou kabátovou o její lásce k ovocným knedlíkům
  • nahlédnutí pod pokličku Daniely Kolářové, která mlsá živé květiny
  • něco méně dietního: smažené pochoutky a dobroty z mletého masa
  • všechno o bylinkách a 5 fantastických bylinkových receptů
  • další díl seriálu kulinárního mága Jamieho Oliviera, tentokrát jehněčí a bylinkové dobroty
     



Autor: redakce | Fotografie: Kuchyně.cz