Změna jména časopisu neubírá nikterak na kvalitě, ba naopak – stále to budou stránky plné skvělých receptů na jedno hlavní téma a navíc mnohá zpestření formou článků o jídle a vaření, rozhovorů s kuchaři, zařazení horoskopů, křížovek a soutěží. A co se dozvíte v dubnovém čísle?

  • Chutné proměny různých druhů tvarohu
  • Vaříme z čerstvých sýrů: mozzarelly, cottage, žervé či ricotty
  • Tvarohové dezerty, po kterých nepřiberete: muffin, clafoutis či šarlotky
  • Zakysané smetanové recepty
  • Překvapivé jogurtové kombinace s masem, ovocem i zeleninou
  • Co dobrého si můžete vyrobit z kefíru
  • Za pouhých 39 Kč v prodeji od 13. dubna 2011

Mottem čísla je Jezte a hubněte s chutí do plavek – a jak říká náš „hubnoucí“ doktor Vlasák – hubnutí stejně sídlí ve vaší hlavě a v tom, jak sebe sama vnímáte a přijímáte, a proto mějte se rády!

Krásné jaro přeje redakce.