Grilmánii podléhají hlavně muži, kteří jinak odmítají vařit, ale posléze přicházejí na to, že grilování zas tak jednoduché není – a proto tu je náš speciál! Co vše lze grilovat a jak nepodcenit postup se solením, přípravou marinády a naložením masa a zda ho zabalit, či ne? Čím zatopit, aby maso mělo i pěknou vůni? Inspirujte se s námi!

  • Ostré jak žiletky aneb řeč o chilli papričkách
  • Nejlepší nápady na kuřecí stehýnka, prsíčka i křidýlka
  • Jezte, ať jste štíhlí – dietní jídelníček
  • Bylinky ke grilování, vlastní marinády
  • Nejlepší špízy, které jste nám zaslali
  • Grilovačka pro vegetariány: feta, avokádo, tvarůžky
  • Za pouhých 39 Kč v prodeji od 11. května 2011

Čtyři roční období v grilování s předehrou ostře nabroušených chilli a sladkou tečkou pro vás připravila redakce, která vám přeje stálý žár, co nejméně spálenin a co nejvíce spokojených stolovníků!

 



Autor: redakce | Fotografie: redakce