Kromě mnoha opravdu dobře vymyšlených „omlazujících“ receptů jsme pro vás sestavili celá menu vhodná na různé příležitosti. Také jsme sáhli do nabídky kuchařek na českém trhu a otestovali jsme, jak v nich fungují recepty – výsledek najdete v červnovém čísle časopisu Kuchyně.cz.

 

V čísle “Elixír mládí” najdete ještě:

  • Co měla ráda a jak vařila Adina Mandlová – v rubrice RETRO
  • Jami Oliver vás pozve na báječné kari
  • Konec chřestové sezóny s originálními recepty
  • 10 superlehkých receptů na letní dezerty
  • Proč jsou Meryl Streepová a Eliška Balcerová pořád takové kočky
  • Česká klasika – tentokrát zavařování jahod
  • 7 surovin, po nichž omládnete, a co z nich uvařit

 



Autor: redakce | Fotografie: redakce