Jíme kytky

Česnek medvědí: Ideální rostlina pro jarní detox

Česnek medvědí: Ideální rostlina pro jarní detox

Jíme kytky  |  4.5.2011 |

Je svěží, zelený a plný síly. Najdeme ho v lesích a u potoků. Nemusíme se vůbec starat o jeho pěstování a většinou ho sklízíme v kvalitě ‚bio‘. Je to ideální kuchyňská přísada.


Fialky do salátu i na sirup

Fialky do salátu i na sirup

Jíme kytky  |  13.4.2011 |

Violka vonná je jedním z prvních darů jara. Krčí se v křovinách a úvozech cest mezi sotva rašícím plevelem, kopřivami a trávou. Říká se, že do první jarní bouřky fialky voní. Jejich květy výborně vzpruží naši zimní vyprahlost a uspokojí touhu po svěží chuti.



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení