Zdraví a jídlo

Léčivá síla jarních květů

Léčivá síla jarních květů

Vaření a stolování  |  23.4.2012 |

Úžasně vypadají, nádherně voní a jsou taky velmi léčivé. O čem že je dneska řeč? No přece o jarních květech!


Kombucha – elixír věčného mládí

Kombucha – elixír věčného mládí

Vaření a stolování  |  16.4.2012 |

Kombucha je starověký asijský nápoj, který vzniká fermentací kombuchové kultury a čaje. Má velmi lahodnou chuť a rozsáhlé léčebné působení. A právě o něm si povíme v dnešním článku…


Jarní květy pro zdraví

Jarní květy pro zdraví

Vaření a stolování  |  9.4.2012 |

Jaro je již v plném proudu, všude nás obklopují nádherně vonící květy rostlin. Jsou krásné, voňavé i léčivé. V tomto článku bychom vás rádi s některými z nich seznámili...


Jarní regenerace jater a žlučníku

Jarní regenerace jater a žlučníku

Vaření a stolování  |  2.4.2012 |

S přicházejícími jarními paprsky se dostávají na vrchol své aktivity dva velmi důležité orgány našeho těla – játra a žlučník. Proto bychom vás rádi seznámili s některými přírodními postupy, jak si tyto „čističe těla“ účinně zregenerovat.


Jarní krásky – pažitka a petrželka

Jarní krásky – pažitka a petrželka

Vaření a stolování  |  26.3.2012 |

Dlouhé zimní období nás stálo hodně sil, jsme unavení, pobledlí a nutně potřebujeme přísun vitaminů a minerálů. A kde je tak brzy na jaře získat? Co takhle zkusit pažitku a petrželku!


Řasy - zdraví z moře. Jak na ně?

Řasy - zdraví z moře. Jak na ně?

Vaření a stolování  |  19.3.2012 |

Mořské řasy jsou kvalitním zdrojem velmi cenných látek. O tom, jak si s jejich pomocí můžeme zregenerovat celý organismus, si povíme v dnešním článku…


Jarní očistné kúry

Jarní očistné kúry

Vaření a stolování  |  12.3.2012 |

První jarní paprsky už začínají probouzet přírodu ze zimního spánku a pro nás tímto nastává přímo ideální doba na generální úklid našeho organismu. A jak na to? To si povíme v dnešním článku…


Červená řepa regeneruje organismus

Červená řepa regeneruje organismus

Vaření a stolování  |  5.3.2012 |

Červená řepa má velmi blahodárné účinky na naše zdraví. Regeneruje a posiluje organismus ve všech směrech. O ní a jejím léčivém působení si povíme v dnešním článku…


Česnek: lék nad léky

Česnek: lék nad léky

Vaření a stolování  |  27.2.2012 |

Česnek je jeden z nejúčinnějších přírodních léků. Čistí, dezinfikuje, chrání před nejrůznějšími virovými infekcemi, pomáhá zvyšovat obranyschopnost organismu, regeneruje cévy a celý krevní oběh. A nejen to…


Cibule, antiseptický poklad

Cibule, antiseptický poklad

Vaření a stolování  |  20.2.2012 |

Cibule je snad nejčastěji používanou přísadou naší kuchyně. Málokdo však ví, že je i velmi prospěšná našemu zdraví a o tom si dnes něco povíme…



Časopis

  • Kuchyně.cz 10/2012
    Říjnové číslo časopisu Kuchyně.cz je už tradičně věnováno cukroví, cukroví a zase cukroví….

Soutěže

Speciály

Návody ke stažení

  • Tvořte s námi!
    Překvapte přátele a rodinu originálními, vlastnoručně vytvořenými dekoracemi. Můžete si vyrobit jedinečné šperky, šátky nebo hračky a obdarujte s nimi sebe nebo vaše blízké.
komerční sdělení